Rogier-grafisch-vormgever-onwerper4

ACHTERGROND |  Mijn naam is Rogier Stoel en ik ben grafisch vormgever uit Vianen bij Utrecht. In 2006 ben ik afgestudeerd als grafisch vormgever aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Net na mijn studie ben ik binnen verschillende studios werkzaam geweest als vormgever en DTP’er. In 2013 heb ik besloten om voor mijzelf te gaan werken als freelance vormgever.

De afgelopen jaren heb ik aan een zeer grote verscheidenheid aan projecten gewerkt. Zo ben ik werkzaam voor grote opdrachtgevers en werk ik nauw samen met hun marketingafdelingen om mooie creatieve concepten te bedenken en uit te werken. Daarnaast vind ik het ook altijd leuk om de wat kleine bedrijfje (of starters) te helpen met een hun grafische uitingen en vormgeving. Naast alle creatieve projecten werk ik ook regelmatig aan boekproducties. Hierbij gaat het soms om het DTP en opmaak werk of een combinatie van grafische vormgeving en de opmaak van het boek. 

ANDERE BEZIGHEDEN
Naast mijn werk als vormgever heb ik ook nog een gezellig gezinsleven. Ik ben inmiddels trotse vader van 2 meiden en woon ik samen met mijn vrouw en kids in het pittoreske dorpje Vianen. Verder ben ik een enorme muziek liefhebber en zit regelmatig met mijn gitaar op schoot, even mijn creatieve spinsels te rangschikken. Daarnaast speel ik in een band en proberen we elke 2 weken bij elkaar te komen voor een oefensessie. Doordat ik een vrij statisch beroep heb als grafisch vormgever probeer ik ook elke week even met een groep te gaan basketballen zodat ik toch nog wat in beweging kom.

VRAGEN OF EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK
Vul het onderstaand formulier in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op. Even bellen naar 0614912290 kan natuurlijk ook altijd.CONTACT