VISIE | Een professionele vormgeving kenmerkt zich door een krachtige samenwerking tussen beeld en typografische elementen. 

Het laatste aspect is een factor waar ik als grafisch vormgever veel aandacht aan besteed. Dit is het grootste verschil tussen een krachtig ontwerp of een gewoon netjes opgemaakte grafische uiting. Het gebruik van wit (ook wel ‘lucht’) is hierin een een belangrijk element. Naast uiteraard het gebruik van krachtige kop en body content. Dit in combinatie met de keuze van de juiste steunkleuren en sprekende beelden brengen het ontwerp tot leven. Hierbij houd je dan uiteraard in de vormgeving de doelgroep en de filosofie van de opdrachtgever sterk in het achterhoofd. 

Rogier-Grafisch-vormgever-visie-grafische-vormgeving


FLEXIBEL EN KORTE LIJNEN | Voor opdrachtgevers is heel prettig als er direct contact is met de vormgever die de visie moet gaan vertalen. 


Korte lijnen en het persoonlijke contact vind ik essentieel in mijn werk als grafisch vormgever. Daarnaast hecht ik ook veel waarde aan een fijne samenwerking en het bouwen aan een langdurige samenwerking.

Rogier-Grafisch-vormgever-werkwijze-concept-eindresultaat


WERKWIJZE | Mijn opdrachtgevers bestaan uit een brede variatie van kleine ondernemers tot de grote gevestigde bedrijven.

Bij de laatste heb ik veel intensief contact en overleg met de marketing- en communicatie afdelingen. Persoonlijk contact en een prettige samenwerking is voor mij een belangrijk uitgangspunt om tot een goed eindresultaat te komen. Een eerste stap in het proces is in de meeste gevallen eerst een persoonlijke kennismaking. Dan krijgt de opdrachtgever een indruk van mij als persoon en is er alle ruimte om alle details en wensen te bespreken. Voor mij als grafisch vormgever is het een goede manier om een impressie en gevoel te krijgen van de onderneming zodat ik dit vervolgens goed kan vertaling naar een ontwerp. Vervolgens ga ik aan het werk en geef ik vorm aan een eerst een concept. Zodat er eerst een goede basis staat die aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. Er is altijd alle ruimte voor feedback en samen werken we het concept dan uiteindelijk tot een gewenst eindresultaat. 

Rogier-Grafisch-vormgever-visie-grafische-felxibel-en-persoonlijk-contact

Als er vragen zijn of je wilt graag vrijblijvend kennismaken neem dan gerust even contact op. Dit kan via het contactformulier hier op de website of neem contact op via 0614912290.

CONTACT